• Profesionalno, pouzdano i povoljno...

    CHN servis i održavanje kompjutera i kompjuterske opreme. Održavanje umreženih kompjutera u Vašoj kancelariji i poslovnom prostoru.

    Ponuda kompletnog web razvoja i pozicioniranja na web-u.

Zamena polomljenog lcd/led displeja na laptop računaru

LCD (liquid crystal display) sada najčešće korišcena tehnologija za ekrane na laptopu omogućila je korisnicima prelepu sliku i visoku rezoluciju. Na žalost nesrećnim slučajem ili nestručnim korišćenjem može doći do oštećenja LCD Panela (ogrebotina, mrtvih piksela) ili do pucanja tj. loma lcd ekrana.

Održavanje i čišćenje ekrana na laptopu i tablet računaru

Par reči o održavanju LCD/LED displeja.
Isključite LapTop i kada je ekran crn lakše možete da primetite mesta gde je ekran prljav ili umašćen. Koristite suvu pamučnu ili mikrofiber krpu sličnu krpicama za čišćenje naočara. Ako suva krpa ne skine prljavštinu i masnoću nikako ne pritiskati snažnije. Jači pritisak na LCD ekran može izazvati stvaranje mrtvih piksela. U kranjem slučaju navlažite krpu destilovanom vodom ili jednakom mešavinom destilovane vode i belog sirćeta.
Najbolje bi bilo da ekran Vašeg LapTop-a, Tableta brišite i održavajte isključivo sredstvima namenjenim za to. Cena LCD cleanera nije velika 200-400 din. Tako da svakako na čistoću i dugotrajnost Laptopa ne treba štedeti. Korišćenje preparata koji sadrže alkohol oštećuju LCD i LED Ekrane. Korišćenje vlažnih maramica i sredstava za čišcenje stakla nikako ne preporučujemo.Set za čišćenje lcd/led ekrana
Set za čišćenje lcd/led ekrana

 

Zamena polomljenog diplay-a


U koliko Vam bude bila potrebna zamena ekrana (displeja) na Vašem laptopu ili tablet računaru - U našem servisu možete poručiti i zameniti ekrane/displej vašeg laptopa. Kada se nesrećnim slučajem desi da na Vašem laptopu strada i polomi se ekran jedino što preostaje jeste zamena. Naši serviseri će po preuzimanju laptopa stručno skinuti polomljeni ekran i pronaći odgovarajuću zamenu i obavestiti Vas o ceni i o vremenu potrebnom za nabavku displeja. Zamena LCD/LED Panela nije posao za amatere, potrebno je pronaći odgovarajuću zamenu za polomljeni ekran - odgovarajućih veličina i karakteristika. U ponudi su displeji i ekrani renomiranih proizvodjača:
LG Display, Panasonic, Samsung Electronics, Powerlight... i to svih veličina od 7" do 18,4"

Zamena displeja na laptop računaru
Zamena displeja na laptop računaru

LCD/LED Ekrani/displeji koje možete poručiti u našem servisu:


7"       LCD/LED Displej-Ekran
8.9"    LCD/LED Displej-Ekran
10.1"   LCD/LED Displej-Ekran
10.2"   LCD/LED Displej-Ekran
11.6"   LCD/LED Displej-Ekran
12.1"   LCD/LED Displej-Ekran
13.3"   LCD/LED Displej-Ekran
14.0"   LCD/LED Displej-Ekran
14.1"   LCD/LED Displej-Ekran
14.5"   LCD/LED Displej-Ekran
15.0"   LCD/LED Displej-Ekran
15.4"   LCD/LED Displej-Ekran
15.6"   LCD/LED Displej-Ekran
16.0"   LCD/LED Displej-Ekran
16.4"   LCD/LED Displej-Ekran
17.0"   LCD/LED Displej-Ekran
17.3"   LCD/LED Displej-Ekran
18.4    LCD/LED Displej-Ekran

Zamena polomljenog ekrana Laptopa vrši se u najkraćem roku uz garanciju na displej/ekran.