• Profesionalno, pouzdano i povoljno...

  CHN servis i održavanje kompjutera i kompjuterske opreme. Održavanje umreženih kompjutera u Vašoj kancelariji i poslovnom prostoru.

  Ponuda kompletnog web razvoja i pozicioniranja na web-u.

Preporuke

Ukoliko ste zadovoljni našim uslugama i servismo, možete nam poslati Vaše preporuke koje ćemo uz vaše odobrenje objaviti na sajtu.

Pošaljite nam i Vaš utisak na office@chn.rs.

 • Stvarno brzo i profesionalno...!

  "Velika pohvala za momke iz servisa, stvarno brzo i profesionalno...i što je veoma bitno uvek vas pozovu pre popravke da vam kažu koliko bi to koštalo (pošteno)... samo napred!"
  PREDRAG JANKOVIĆ, downtown hostel

 • Kvalitet

  "Do sada sam svoj kompjuter nosio i kod drugova i kod drugih servisera ali od kako sam pre godinu dana odneo jedan koji je imao manji kvar i drugi koji je bio "na izdisaju" nemam dilemu koji servis za kompjutere je najbolji u Nišu. Čak i moji prijatelji kojima je pored popravke kompjutera potrebna i instalacija nekog operativnog sistema dobijaju automatski broj telefona CHN-a. Do sada nisam čuo da neko ima bolji odnos cena - usluga kao što imaju oni. Milan mi je pomogao i oko odabira novog kompa jer nisam baš upoznat sa tom materijom i radije pitam one koji imaju iskustva." IVAN muljevski

 • Svima ču da vas preporučim!

  "CHN prijatelji :D Jel možete da dođete da usporite malo ovaj komp - nisam navikla na ovu brzinu :DDD, hvala na rehabilitaciji istog. Svima ču da vas preporučim!"
  Marija krstiĆ

 • Topla preporuka!

  "Ljudi sa iskustvom. Kada donesem kompjuter koji ne radi oni već po opisu problema od prilike znaju sta se desilo i daju procenu koliko će im trebati vremena da reše problem i kolika je okvirna cena servisa" Nikola ĐokoviĆ