• Profesionalno, pouzdano i povoljno...

    Cooling Pad je nešto što svakome može služiti. Da li se igrate na lap topu, gledate filmove ili radite, svakako će Vam biti bolje da sve to radite bez prevelike toplote u Vašem krilu i rizikujete pregrejavanje Vašeg lap topa.

Super Mini Notebook Fan RX-838

Da biste neometano radili na Vašem lap topu / notebooku, potrebni su i normalni radni uslovi. Opšte je poznato da se lap-top računari kvare kada dođe do pregrejavanja. Oni najčešće tokom svog rada prikupljaju prašinu u delove za ventilaciju, što kasnije dovodi do pregrevanja koje potom uzrokuje kvar na ostalim hardverskim komponentama. Nekada je kvar moguće rešiti - zameniti nefunkcionalne komponente i delove ili ih popraviti. Ali nekada lap topovima jednostavno nema spasa.

Ovaj uređaj se jednostavno priključuje na USB port i smešta ispod Vašeg lap topa kako bi hladio donju površinu lap topa koja se i najviše zagreva tokom rada. Samim tim se i oslobađa prostor za hlađenje ispod lap topa, tako da vazduh može neometano cirkulisati. Cooling Pad ne troši više od 2W po satu, te Vam dodatno napajanje nije potrebno jer je potrošnja zanemariva. Umesto vrelog vazduha ispod Vašeg lap topa, biće samo osvežavajuće hladan vazduh ovog uređaja.

Tehničke karakteristike:

  1. Podržane dimenzije laptopa: 12" - 17 " (univerzalan za sve modele i marke laptopova)

  2. Dimenzija ventilatora: 70*70*10 (mm) (dva ventilatora)

  3. Brzina obrtaja ventilatora: 2000±10%RPM

  4. Nizak nivo buke - 22dba (skoro nečujan)

  5. Veliki protok vazduha - 30CFMfun

  6. Mala potrošnja energije - 0.75W - 0.9W (mala potrošnja baterije, bez potrebe za dodatnim napajanjem)

 

Za razliku od većine CoolingPadova, Super MINI Notebook Fan RX-838 je vrlo kompaktne izrade, namenjen je za sve tipove laptopove (od 12" do 17") i može se smestiti u torbu od laptopa. Može se reći da ovo rešenje nije samo povoljno već i pouzdano jer ga i na osnovu ličnih iskustva preporučujemo! Treba imati na umu da svako smanjenje temperature produžava radni vek laptopa, a ovaj uređaj smanjuje temperaturu laptopa za 30 procenata.

Kako se rasklapa CoolingPad:

Cooling PadKako da naručite i platite?

Prilično jednostavno! Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite kratku formu narudžbine ispod, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo! CoolingPad šaljemo PostExpressom koji stiže od dana narudžbine najkasnije za 2 dana. Plaćanje vršite istog trenutka prilikom preuzimanja CoolingPada gde plaćate cenu uređaja (850din) i cenu poštarine, to jest usluge PostExpressa (200din).Kontakt

Za sva pitanja i nedoumice možete nas kontaktirati na 060/60-100-91 ili mailom na info@chn.rs